Ga naar hoofdinhoud

Voel jij je ook zo ontzettend eenzaam?

Trouwen doe je samen, scheiden doe je alleen en hierbij kan je je zo ontzettend eenzaam voelen.
Natuurlijk heb je je familie en vrienden die er voor je zijn, maar vaak wil je hen ook niet belasten met jouw scheiding. Althans ik niet in ieder geval, ik hield het behoorlijk voor mezelf. Ook omdat ik zag hoeveel pijn het mijn familie deed. Mijn verdriet en zorgen over de kinderen uitten zorgde dan alleen maar voor meer pijn, dus liet ik het vaak.

Er komt een grote leegte op de plek waar de ander eerst zijn/haar ruimte innam en hoe meer jouw leven was verweven met de ander hoe eenzamer het nu kan aanvoelen.

Dit is natuurlijk niet zo gek. Opeens is er een heel leven voorbij, jullie leven samen. Dit moet je verwerken. Bij een scheiding hoort dan ook een rouwproces die gelijk staat aan het rouwen over een overleden dierbare.

Waar rouw je nu om bij een scheiding en hoe pak je dat aan? Heb je de verliezen wel verwerkt? Heb je de scheiding geaccepteerd? Of ben je nog steeds heel boos en verdrietig?

Ik kan je helpen, je hoeft het niet alleen te doen! Samen gaan we onderzoeken waar jij in het rouwproces zit en welke emoties er nu voor zorgen dat je niet verder kan met je leven. We gaan de eenzaamheid doorbreken. Wacht niet langer en neem contact met me op voor een gratis oriënterend gesprek.

Back To Top
Wil je je nieuwe partner succesvol introduceren aan je kinderen?

Download hier mijn stappenplan

    Voor- en achternaam*

    E-mail*