Ga naar hoofdinhoud

Scheiden kun je leren,

…en laat ik nou de kennis en de tools hebben om je dat te kunnen leren. Natuurlijk weet jij niet hoe je moet scheiden, er is immers geen handleiding voor of een school waar je heen kan om het te leren.

Je bent ook nooit van plan geweest om te scheiden. “Happily ever after” was toch de bedoeling? Nou ik weet zeker dat dat nu nog steeds de bedoeling is. Ook na de scheiding leven jullie nog lang en gelukkig, alleen niet meer met elkaar.

En hoe doe je dat dan, dat lang en gelukkig leven na de scheiding?

Je kunt je dat nu waarschijnlijk helemaal niet voorstellen. Er is zoveel narigheid en verdriet, dat je gelukkig voelen al een tijdje niet meer vanzelfsprekend is. Al deze emoties overschaduwen het geluk en zorgen ervoor dat de omgang met jouw ex zeer moeizaam verloopt. Jullie hebben strijd en zijn elkaar eerder aan het tegenwerken dan dat jullie samenwerken als ouders. Het is ook heel moeilijk dat begrijp ik heel goed, maar in het belang van jullie kind of kinderen is het prioriteit nummer 1 om de communicatie en dus de omgang goed te krijgen. Kinderen kunnen de scheiding op zich best handelen alleen de conflicten niet en die zorgen ook voor de meeste schade bij de kinderen.

Laat mij jou begeleiden in dit proces want dat is het, het is een proces waar we samen gaan onderzoeken welke emoties de boventoon voeren, hoe we die kunnen verzachten zodat deze geen rol meer spelen in gesprek met de andere ouder. Je bent neutraal. Ik leer je hoe je de communicatie kunt verbeteren en uit het conflict blijft. Je leert zelfs stapsgewijs hoe je tot een compromis kunt komen. Maar ook hoe je de kinderen het beste kunt begeleiden en hoe jullie ze samen kunnen opvoeden, apart van elkaar. Jullie blijven namelijk ouders van jullie kinderen.

Wacht niet langer, laat mij jou leren hoe je succesvol kunt scheiden, stuur mij een bericht of mail me even, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Back To Top
Wil je je nieuwe partner succesvol introduceren aan je kinderen?

Download hier mijn stappenplan

    Voor- en achternaam*

    E-mail*