skip to Main Content

Online coachen

jouw hulp op afstand
Wil je graag gecoacht worden maar vind je dit prettiger vanuit jouw eigen huis of woon je misschien in het buitenland?
Online coaching is een geweldige manier om jou op afstand te kunnen helpen. Elk programma dat ik aanbied kan zowel offline als online worden gevolgd. Ook de intake en overige gesprekken kunnen plaatsvinden via een online verbinding. 

Ik bied deze vorm van coachen dan ook graag aan.

Hoe werkt het?

Vooraf aan onze online afspraak stuur ik jou alle benodigde informatie en eventuele opdrachten toe per mail. We starten onze online verbinding en jij hebt de opdrachten uitgeprint en voor je liggen. Op deze manier, gaan we net als bij een live sessie, samen aan het werk. Het enige wat ik niet kan is jou een fysiek schouderklopje geven. 😉

Het mooie is dat we deze verbinding overal tot stand kunnen brengen, dus ook vanuit jouw vakantieadres, vanuit jouw kantoor, huiskamer of waar jij je op dat moment dan ook bevindt. Uit ervaring weet ik dat de verbinding die wij maken met elkaar ervoor zorgt dat het beeldscherm ‘wegvalt’.

Voor mij geldt dat eenieder die hulp nodig heeft bij zijn of haar scheiding, geholpen mag worden, ongeacht de situatie of de mogelijkheden die je hebt. Het maakt mij dus niets uit of dat per telefoon, online of offline is. Mijn waarde als coach blijft hetzelfde en dus ook het resultaat!

Online coachen is volledig Corona-proof! 

Online coaching kan ook gecombineerd worden met live coaching.

Back To Top
Wil je je nieuwe partner succesvol introduceren aan je kinderen?

Download hier mijn stappenplan

    Voor- en achternaam*

    E-mail*