Skip to content

MET MIJN coachprogramma

creeër ik rust
in een zeer hectische tijd
Als gecertificeerd scheidingscoach
werk ik o.a. met
de erkende methode
Succesvol Scheiden.
Succesvol Scheiden is dé methode die je leert om je negatieve emoties en gedachten te neutraliseren.

Het erkennen en herkennen van emoties maakt het mogelijk om te rouwen om dat wat niet meer is. Je leert de allerbeste techniek om met je ex partner om te gaan en hoe je uit het conflict kan stappen, zodat jij en je kinderen weer gelukkig worden! Door deze nieuwe inzichten en vaardigheden komt er beweging in jullie vastgelopen patronen en kunnen jullie beide verder met jullie eigen leven en de verantwoordelijkheid delen voor jullie kinderen.

Het lastige van relaties is dat je het gedrag van de ander niet kunt veranderen. In iedere situatie kun je alleen jezelf en jouw gedrag veranderen. En ook al weten we diep van binnen wel dat waar twee vechten er ook twee schuld hebben, toch vinden we het gemakkelijker om de ander de schuld te geven. Zolang je nog bezig bent met de scheiding en het gedrag van de ander, is het moeilijk om emotioneel beschikbaar te zijn voor je kinderen en hun de begeleiding te geven die ze nodig hebben.

Om het niet te laten escaleren en om compromissen te kunnen sluiten is kennis nodig van de scheidingsproblematiek waar jullie in zitten. Welke onderliggende emoties spelen nog een rol, hoe kun je deze neutraliseren en welke stijl werkt het beste bij jullie communicatie? Dan kun je leren samenwerken in plaats van te strijden of ruzie te maken.

Het fijne aan mijn coachprogramma is dat je het alleen kunt volgen.

Door zelf aan de slag te gaan verander jij en deze verandering is merkbaar en wordt (positief) opgepikt door de andere ouder. Jouw acties worden anders dus zijn of haar reacties daarop zullen ook veranderen. Hierdoor kunnen jullie het partnerschap rustig afsluiten en als ouders verder.

Elke fase van een scheiding kent andere behoeftes, dus ook een andere begeleiding. Ik bied voor deze verschillende fases (voor, tijdens en na je scheiding) de juiste specifieke begeleiding. Ook de te nemen stappen is van belang in een scheidingsproces, wanneer vertel je het bijvoorbeeld aan de kinderen en op welke manier? Dit gesprek kun je samen met mij voorbereiden en ik vertel je precies wat je wel en juist niet moet zeggen of doen. Stap voor stap begeleid ik jou door het hele proces van scheiden.

Mijn persoonlijke coaching is zoals het woord het al zegt

altijd persoonlijk op maat gemaakt.

In een oriënterend gesprek doe ik je een voorstel dat dus geheel gebaseerd is op jouw persoonlijke situatie en behoeften. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan want ik vertel je de prijs voor het gehele coachtraject na ons vrijblijvende gesprek. 

Ik maak voor mijn coachgesprekken gebruik van Het Coachhuis (o.a. locaties Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Amsterdam, Leiden, Eemnes) en ben daardoor dus flexibel in het afstemmen van een locatie bij jou in de buurt.

NEE zeggen tegen jezelf kost je zoveel,
pak jouw verantwoordelijkheid
en zeg vandaag nog JA!
Back To Top
Wil je je nieuwe partner succesvol introduceren aan je kinderen?

Download hier mijn stappenplan

    Voor- en achternaam*

    E-mail*