Skip to content

Een klant beschreef mijn coaching en mediation als

"liefdevol confronterend"
En dit is eigenlijk wel
een mooie omschrijving

Wanneer je met mij aan de slag gaat moet je dus weten dat ik een liefdevolle en directe coach en mediator ben. Mijn liefde voor jou als klant is groot dus moet ik soms heel direct zijn, wat in sommige gevallen best confronterend kan zijn. Dit natuurlijk alleen om je verder te brengen in jouw proces. Je doet het niet alleen, we doen het samen. Ik vertrouw 100% in jou, jij kan het! Ik heb de kennis, de tools en de tricks en ik deel alles met je wat je nodig hebt. Ik benader een scheiding als een leer – en groeiproces met nieuwe kansen voor jou, de andere ouder en de kinderen.

Ik werk 100% in het belang van het kind.

Door ouders die worstelen met hun scheiding te coachen, hetzij vooraf aan een mediationtraject of los van mediation,  bereik ik uiteindelijk mijn hogere doel. Namelijk, dat jullie kinderen van beide ouders mogen houden en dat jullie beide deel uitmaken van hun leven. Het doel is dat jullie het als ouders uiteindelijk samen gaan doen.

Ik weet waar ik over praat, ik ben gecertificeerd Scheidingscoach en Scheidingsmediator en maak voor de coaching o.a. gebruik van de erkende methode van Succesvol Scheiden, NLP, Systemisch werk, Geweldloze communicatie en nog veel meer. Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik ben niet alleen zelf gescheiden, ik heb ook jarenlang de (vecht)scheiding van mijn huidige man meegemaakt.

Ik ken de fases waar je doorheen gaat, het gevoel van even niet meer weten, geen energie, geen ontspanning en de ballen hoog proberen te houden. Neem van mij aan dat niks menselijks mij hierin vreemd is. Ik zelf, veranderde in een soort leeuwin die waakte over haar kinderen en leefde op de automatische piloot, geen tijd voor tranen… en door. Ik hield mijn emoties zo ver als mogelijk op de achtergrond of beter gezegd, onder de grond. Wat ging het toch allemaal goed met mij!

Ik was destijds gewoon doorgerend, de financiële zaken regelen, een andere baan, een huisje en de kinderen hun tranen deppen. Wat had ik toen graag iemand gehad die mij hierin kon begeleiden, dat had mij achteraf zoveel jaren ellende kunnen besparen.

In mijn zoektocht naar hulp kwam ik uit bij een zeer zakelijke mediator, het afwikkelen van een ouderschapsplan, financiën, inboedel etc., maar niets over mijn emoties, de communicatie tussen mij en de vader van mijn kinderen of over hoe wij verder konden als ouders in plaats van als ex partners.

Mijn missie is mede vanuit mijn eigen ervaring geboren,
maar ook vanuit mijn
liefde voor ouders en kinderen

De struggle die ouders hebben gedurende het scheidingsproces en de schade die kinderen daarvan ondervinden, zijn mijn drijfveren. Ik weet dat het anders kan en ik gun jou en je kinderen dat ook. Durf je het aan?

Bel me voor het maken van een afspraak, zodat het geluk jou en de kinderen weer toelacht!

Mijn coachprogramma hoeft niet door beide ouders gevolgd te worden. De sleutel der verandering ben JIJ!

Een scheiding beïnvloedt een mensenleven soms wel 10-tallen jaren.

Ik begeleid je in 3 tot 5 maanden jaren verder in jouw psychosociale proces.

Wat heeft Mendi nog meer in haar rugzak en wat gebruikt ze daarvan in haar coaching:

Samenwerking met Mieke Kemmers

Zullen wij vrienden worden?

Wil jij mij volgen, zodat je op de hoogte blijft van interessante artikelen, tips, ervaringen van anderen en nog veel meer. Ik zie je graag!

Back To Top
Wil je je nieuwe partner succesvol introduceren aan je kinderen?

Download hier mijn stappenplan

    Voor- en achternaam*

    E-mail*