Skip to content

Waarom is

Mediation de beste keuze?

Samen trouwen – Samen scheiden

Jullie zijn destijds gaan samenwonen, samen getrouwd, hebben samen een huis gekocht of gehuurd, samen kinderen op de wereld gezet en nu gaan jullie scheiden en willen jullie dit ook het liefst samen doen.

Wanneer je voor mediation kiest dan kies je ervoor om samen tot een oplossing te komen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat en de uitkomst is duurzaam.

Ik begeleid jullie gesprekken en zorg ervoor dat ieders belang op tafel komt, dat jullie beide de ruimte krijgen om jullie verhaal te doen en er wederzijds begrip kan ontstaan.

Dat de emoties hoog kunnen oplopen tijdens de mediation is heel begrijpelijk, een scheiding is heel ingrijpend. Ik vind het belangrijk om hier tijd voor te nemen en aandacht te schenken aan de emotionele kant van jullie scheiding. Door deze emoties zie je vaak gebeuren dat de onderlinge communicatie moeizaam verloopt. Het verbeteren van de communicatie is een onderdeel van mijn mediation gesprekken.

Mediation berust op samenwerking, er wordt gezocht naar oplossingen waar jullie je beide in kunnen vinden (win-win), terwijl een juridisch proces gebaseerd is op winnen-verliezen. 

Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig. Ik heb geen enkel belang bij de uitkomst van jullie gesprekken. Het enige belang wat ik heb is dat jullie er samen uitkomen.

Waarom Mendi de Bruijn?

Ik ontzorg jullie en regel de complete scheiding!

Een scheiding beïnvloedt een mensenleven soms wel 10-tallen jaren.

Mediation & Coaching zorgt ervoor dat je in korte tijd echt een nieuwe start kunt maken.

Wat heeft Mendi nog meer in haar rugzak en zet ze in tijdens de gesprekken aan tafel?

Samenwerking met:

Zullen wij vrienden worden?

Wil jij mij volgen, zodat je op de hoogte blijft van interessante artikelen, tips, ervaringen van anderen en nog veel meer. Ik zie je graag!

Back To Top
Wil je je nieuwe partner succesvol introduceren aan je kinderen?

Download hier mijn stappenplan

    Voor- en achternaam*

    E-mail*