Skip to content

Neem gerust

contact
met mij op

Wil je weten of mijn persoonlijke coachprogramma iets voor jou is of wil je samen met mij de scheidingsmelding aan de kinderen voorbereiden, wil je informatie over scheidingsmediation, heb je een vraag over jouw situatie of wil je een kennismakingsgesprek inplannen, telefonisch of live?

Je bent van harte welkom!

Bel me of stuur een e-mail
volg mij op social media

Je kunt ook het contactformulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam*

  E-mail*


  Tarieven

  Het is niet ‘raar’ als je mij belt of mailt met de vraag: Wat gaat het coachprogramma of mediation mij kosten? Juist heel logisch. Een betere vraagstelling zou echter zijn: “Wat levert het mij op?”

  Dat vertel ik je heel graag in een oriënterend gesprek. Mijn coachprogramma is afgestemd op jouw behoefte en situatie, aan de hand van jouw persoonlijke verhaal, weet ik welke vaardigheden, kennis en tools je nodig hebt en krijg je gelijk de prijs voor het op maat gemaakte coachprogramma.

  Ook voor Mediation geldt dat alles maatwerk is, geen enkele scheiding is hetzelfde. Wat moet er financieel allemaal geregeld worden? Zijn er kinderen? Welke afspraken zijn er onderling al gemaakt? Is er vooraf aan de mediation nog coaching nodig?

  Willen jullie meer duidelijkheid? Kom dan langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Daarin hoor ik graag wat jullie situatie is en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten. 

  Back To Top
  Wil je je nieuwe partner succesvol introduceren aan je kinderen?

  Download hier mijn stappenplan

   Voor- en achternaam*

   E-mail*